30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday

GYIK

Mennyi ideig lesznek láthatóak az eredmények a fogakon, miután a hello coco termékeket fogom használni?

A fehérítő eredmények 12 hónapig láthatók. A fehér árnyalatai fokozatosan elhalványulnak az étrend vagy az ételek és italok, például alkohol vagy kávéfogyasztás szerint. Az elért eredmények meghosszabbításához azt javasoljuk, hogy a kezelést 6 hetente ismételd meg.

Érzékenyek lesznek a fogaim a hello coco fehérítő kezelést követően?

A kezelés fájdalommentes és biztonságos és mindenki számára alkalmas. Az aktív szénünket a nemzetközi szabványok szerint kevertük, így a kezelés nem fog érzékenyebb fogakat vagy ínyt eredményezni.

Mennyi idő alatt érkezik meg a megrendelésem?

Ha futárszolgálattal kéred a szállítást, akkor 2-3 napon belül kiszállítjuk neked a terméket. Ha személyes átvételt választasz, vagy más szállítási opcióban gondolkodsz, akkor a szállítási lehetőségek oldalon megtalálod az összes szükséges információt. Ha bármilyen kérdésed van a szállítással kapcsolatban, kérjük, lépj kapcsolatba velünk az alábbi e-mail címen: kapcsolat@hellococo.hu

Hogyan tudok kapcsolatba lépni az ügyfélszolgálattal?

Csak annyit kell tenned, hogy üzenetet küldesz nekünk a weboldalunkon található kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül vagy közvetlenül a kapcsolat@hellococo.hu e-mail címre.

Alkalmasak a hello coco termékei terhes nők számára is?

Noha a termékeinkkel való fehérítésnek nincs mellékhatása, fontos a megelőzés. Ezért nem javasoljuk a fogak fehérítését terhes nőknek.

A hello coco termékeket tesztelték állatokon?

Nem. Úgy gondoljuk, hogy a kozmetikai termékeknek kegyetlenség nélkülinek kell lenniük. Szeretjük az állatokat, és gondoskodunk arról, hogy a hello coco termékek létrehozásánál ne kerüljön ilyenre sor.

Hogyan működik a Teeth Whitening Led Kit?

A termék használata nagyon egyszerű, csak helyezd a szádba. Csatlakoztathatod Android vagy iPhone készülékhez, és kompatibilis az olyan asztali eszközökkel is, amelyeket egy szokásos USB -kapcsolat segítségével csatlakoztatsz. Ezenkívül, ez egy fájdalommentes és biztonságos alkalmazás, amely mindenki számára alkalmas. A gél LED fényünkkel kombinálva működik, és 16 perc alatt látható eredményeket biztosít.

Érzékenyek lesznek a fogaim a Teeth Whitening Led Kit használatát követően?

Képletünket a fogak gyengéd fehérítésére fejlesztették ki, hogy elkerüljük a zománc károsodását. Egy gyönyörű fehér mosoly most fájdalommentesen érhető el, otthonod kényelmében.

Vízálló a Led Kit fogsín?

Igen, a LED fény vízálló. A fogsínt hideg folyó víz alatt tisztíts meg, hogy a víz ne érje el a kábel végét, majd töröld szárazra.

Nem működik a LED fogsín, mit tegyek?

Ha a csomagban található használati utasítás nem segített, a következő eljárást javasoljuk:

 • csatlakoztasd a Led Kit-et az adapter segítségével egy mobileszközhöz, old fel és kapcsold be
 • a készüléknek 16 percig világítania kell, majd ki kell kapcsolnia
 • ha az eljárás nem működik, próbáld ki a LED-lámpát egy másik eszközzel
 • ha még ez az eljárás sem eredményezett sikert, keress minket a kapcsolat@hellococo.hu e-mail címen, és a készüléket egy újra cseréljük.
Milyen gyakran ismételjem a Led Kit fog fehérítési kezelést?

Javasoljuk a készülék napi egyszeri használatát, ideális esetben este. A legjobb hatást a hab vagy a hello coco feketeszén kombinálásával érheted el. A kezelésnek egy hétig kell tartania. 6 hét elteltével javasoljuk a kezelés megismétlését.

Mikor lesznek láthatóak az eredmények a hello coco por vagy hab használatát követően?

Az eredmények már az első használat után láthatóak lesznek.

Milyen gyakran használjam a hello coco szénport?

A legjobb eredmény érdekében javasoljuk, hogy a port naponta kétszer használd.

Hány használatot bír ki egy tubus?

Javasoljuk, hogy naponta kétszer moss fogat. A terméknek így két hónapig kell kitartania.

Miért szükséges a fehérítő toll használata?

Fehérítő tollainknak köszönhetően meghosszabbíthatod a fogaid fehérségét. Az optimális eredmények megőrzése érdekében javasoljuk, hogy a kezelést 6 hetente ismételd meg.

Mikor kell új gél utántöltőt használni?

Ha a fehérítőkészlethez mellékelt tollak üresek. E-shopunkon keresztül is vásárolhatsz csere tollat.

Hogyan használjuk Pro Teeth Whitening LED Kit?
 1. 1.Forgasd el a toll alját, amíg meg nem látod, hogy a gél felszabadult.
 2. 2.Alkalmazz egy vékony réteg gélt a megtisztított fogak elejére, elkerülve az ínyt.
 3. 3.Helyezd el a LED-es fogsínt a szádban, kapcsold be és várd meg a folyamat végét. A fogsín 15 perc elteltével kikapcsol.
 4. 4.Használd naponta egyszer 7 napon át, majd 6 hét múlva ismételd meg a kezelést.
 5. A jobb eredmény érdekében ne fogyassz vizet, ételt és ne dohányozz a fehérítés után 1 órán belül. Vízzel való tisztítás előtt mindig válaszd le a fogsínt a LED-eszközről.
Hogyan használd a dual mode-ot?

Első mód: 15 perces hatékony fehérítés kék fénnyel. Második mód: 10 perces fehérítés kék és piros fénnyel a hatékony fehérítésért, az érzékenység csökkentéséért és a fogzománc remineralizálásáért.

Melyek a PAP fő összetevői?

PAP

Tudományosan bizonyított fogfehérítő összetevő, amely a peroxid biztonságos alternatívája. Nincs negatív mellékhatása a fogfoltok oxidációja során, ami hatékony fehérítést tesz lehetővé fájdalom és fogérzékenység nélkül.

HAp

A hidroxiapatit a fogak fő összetevője. A PAP+ formula szintetikus változatát tartalmazza, amely az ásványi anyagokat visszahelyezi a zománc sérült részeibe, ez idővel megerősíti és védi a fogak rétegeit.

Tartalmaz a PAP formula peroxidot?

A PAP formula nem tartalmaz peroxidokat, beleértve a hidrogén-peroxidot sem. Célunk, hogy a leghatékonyabb fehérítő formulát hozzuk létre anélkül, hogy feláldoznánk a száj egészségét. Ehelyett a PAP, a hidroxiapatit hatásait kombináltuk, hogy hatékonyan fehérítsük a fogakat érzékenység és károsodás nélkül.

Mennyi idő után fogom látni az eredményeket a Pro Teeth Whitening LED Kit használata után?

A PAP-ot úgy tervezték, hogy egyetlen kezelés után optimális eredményeket mutasson. Ez az új formula most gyorsabb eredményeket biztosít, mint valaha. Az eredmények 1-2 kezelés utáni megőrzése érdekében az Original vagy a Powder Booster fogpor napi használatát javasoljuk.

Használhatom a fogfehérítő csíkokat, ha terhes vagyok vagy szoptatok?

Minden terhesség teljesen más lehet, ezért mindig azt javasoljuk, hogy konzultálj az orvosoddal vagy szülésznőddel az esetleges egészségügyi problémákról, mielőtt a hello coco termékeket használnád. Itt található a fog fehérítő csíkok összetevőinek teljes listája, amelyeket megmutathatsz az orvosodnak: Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, PhthalImidoperoxyca proic Acid (PAP), Cellulose gum, Carbomer, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Menthol, PVP, Souium Chloride, Chamomilla Recutita(Matricaria) Flower Extract, Charcoal Powder, Hydroxyapatite, Potassium Citrate

Hogyan fehérít a PAP formula?

A PAP fehérítés alatt oxidálja a fogon lévő foltokat anélkül, hogy szabad gyökökként ismert káros molekulákat szabadítana fel. Ez azt jelenti, hogy a fogzománc nem sérül meg a fehérítési folyamat során, ami azt jelenti, hogy a fog külső rétegei sértetlenek maradnak, és továbbra is védhetik az idegeket, miközben hatékonyan fehérít.

Vízálló a LED fogsín?

A LED fogsín nem vízálló, mivel elemet tartalmaz. Vízzel való tisztítás előtt mindig válaszd le a fogsínt a LED készüléktől.

Használhatom a hello coco termékeit fogszabályzóval?

A fogszabályozó egyenetlen fehérítést okoz, ezért javasoljuk, hogy termékeink használata előtt várd meg az eltávolítását. Javasoljuk, hogy a hello coco használata előtt konzultálj fogorvosoddal.

Hány éves kortól használhatom a LED-es készüléket?

Fogfehérítő készletünket 12 éves kortól ajánljuk.

Hogyan hat a piros fény?

A piros fény csökkenti a fogak érzékenységét és egyben remineralizálja a fogzománcot.

Biztonságos a fogfehérítés?

A biztonság az első számú prioritás minden hello coco termék előállításánál. A hagyományos fehérítő összetevők bizonyítottan károsítják a fogakat és az ínyt, mivel a hello coco aktív fehérítő összetevőket használ, így nem káros. A PAP hatékonyan fehéríti a foltokat anélkül, hogy a fogak egészségét veszélyeztetné, így mosolyod ragyogóbb és egészségesebb lesz. Biztonságos az ínyre és a száj lágyrészeire is. Ezenkívül a formula olyan kulcsfontosságú összetevőket tartalmaz, amelyek bizonyítottan javítják a fogak szilárdságát és enyhítik a már meglévő érzékenységet. Termékeink nem tartalmaznak PEG-et, SLS-t, parabéneket, ftalátokat, alkoholt, karragént, toluolt és triklozánt.

Használhatom a fogfehérítő csíkokat, ha terhes vagyok vagy szoptatok?

Minden terhesség teljesen más lehet, ezért mindig azt javasoljuk, hogy konzultálj az orvosoddal vagy szülésznőddel az esetleges egészségügyi problémákról, mielőtt a hello coco termékeket használnád. Itt található a fog fehérítő csíkok összetevőinek teljes listája, amelyeket megmutathatsz az orvosodnak: Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, PhthalImidoperoxyca proic Acid (PAP), Cellulose gum, Carbomer, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Menthol, PVP, Souium Chloride, Chamomilla Recutita(Matricaria) Flower Extract, Charcoal Powder, Hydroxyapatite, Potassium Citrate

Használhatom a csíkokat, ha foghéjat, hidakat vagy csatlakoztatott fogakkal rendelkezem?

A foghéjat, implantátumokat vagy hidakat nem fehérítésre tervezték, és más gondoskodást igényelnek, szakembertől. A PAP fehérítő összetétele a természetes fogak foltjainak oxidálására szolgál, de segíthet a környező fogakat ugyanabban az árnyékban tartani, mint a fogorvos által kezeltek. Mindig azt javasoljuk, hogy konzultálj fogorvosoddal használat előtt, hogy megbizonyosodj arról, hogy ez megfelelő termék lesz-e számodra.

Okoznak a fogfehérítő csíkok fogérzékenységet?

A PAP fehérítőcsíkjaink aktív fehér alkotóelemet tartalmaznak, amely nem okoz érzékenységet, és nem károsítja a zománcot. Fehérítéskor a PAP csak a fogvédő rétegek károsodása nélkül képes hatni a fogakon lévő foltokra. A meglévő érzékenység segítése érdekében létrehoztunk egy PAP képletet egy erős, deszenzibilizáló szerrel, amelyet kálium-citrátnak hívnak.

Hogyan használjam a fogfehérítő csíkokat?

PAP fogfehérítő csíkjainkat úgy terveztük, hogy kényelmesen fehéríthesse fogait utazás során is, és a nap bármely szakaszában vagy bármikor használhatók.

Hogyan működnek a fehérítő csíkok?

Fogfehérítő csíkjaink a PAP formulánkat használják. A PAP fehérítés során oxidálja a fogakon lévő foltokat anélkül, hogy olyan káros hatásokat okozna, mint a lágy szövetek (íny) irritációja vagy érzékenysége. Az összetevők a 30 perces kezelés során lebomlanak, a csík az eltávolítás után nem hagy maradékot a fehérítő folyadékból.

Biztonságos a por a zománc szempontjából?

Igen, a por biztonságos a zománc számára, mert nem használ koptató fehérítő módszert. Ehelyett oxidálja a fogakon lévő foltokat egy aktív fehérítő összetevővel, amely hatékony eredményt biztosít érzékenység, fogíny irritáció vagy zománckárosodás nélkül.

Használhatom a csíkokat, ha foghéjat, hidakat vagy csatlakoztatott fogakkal rendelkezem?

A foghéjat, implantátumokat vagy hidakat nem fehérítésre tervezték, és más gondoskodást igényelnek, szakembertől. Mindig azt javasoljuk, hogy konzultálj fogorvosoddal használat előtt, hogy megbizonyosodj arról, hogy ez megfelelő termék lesz-e számodra.

Használhatom a hello coco termékeit fogszabályzóval?

A fogszabályozó egyenetlen fehérítést okoz, ezért javasoljuk, hogy termékeink használata előtt várd meg az eltávolítását. Javasoljuk, hogy a hello coco használata előtt konzultálj fogorvosoddal.

Használhatom a fogfehérítő port, ha terhes vagyok vagy szoptatok?

Minden terhesség teljesen más lehet, ezért mindig azt javasoljuk, hogy konzultálj az orvosoddal vagy szülésznőddel az esetleges egészségügyi problémákról, mielőtt a hello coco termékeket használnád. Itt található a fog fehérítő csíkok összetevőinek teljes listája, amelyeket megmutathatsz az orvosodnak: Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, PhthalImidoperoxyca proic Acid (PAP), Cellulose gum, Carbomer, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Menthol, PVP, Souium Chloride, Chamomilla Recutita(Matricaria) Flower Extract, Charcoal Powder, Hydroxyapatite, Potassium Citrate

Hogyan használjam a port?
 1. Nedvesítsd be a fogkefét, és alkalmazd rá a hello coco port.
 2. Óvatosan, körkörös mozdulatokkal mosd a fogaid 3 percen át.
 3. Alaposan öblítsd le és mosd meg a fogaid klasszikus fogkrémmel.
 4. Napi 1-2 használatot javaslunk a mindennapi tisztítás és fogfehérítés eredményeinek növeléséhez.

 

Milyen kulcsösszetevőket tartalmaz?
 • Fehér agyag – Elképesztő képessége van a szennyeződések megkötésére és a szájüreg méregtelenítésére. Ugyanakkor ásványi anyagokban gazdag, így aktívan részt vesz a fogzománc remineralizációjában és az íny erősítésében.
 • Bentonit agyag - Ásványi anyagokban gazdag, méregteleníti a szájüreget, és abszorpciós tulajdonságainak köszönhetően nagyon hatékonyan köti meg a szennyeződéseket.
 • Fehér kurkuma - Segíti a fogíny regenerálódását és megelőzi gyulladását.
 • Xilitol - Védi a szájüreget a túlsavasodástól.

Colour Corrector – paszta

Használhatom a színkorrektort, ha foghéjat, hidakat vagy csatlakoztatott fogakkal rendelkezem?

A Colour Corrector teljesen biztonságos, mivel a fehérítés nem koptató formája, de javasoljuk, hogy kerüld el az ilyen fogak fehérítését, mivel csak természetes fogakat lehet fehéríteni. Mindig azt javasoljuk, hogy konzultálj fogorvosoddal használat előtt, hogy megbizonyosodj arról, hogy ez megfelelő termék lesz-e számodra.

Használhatom a Colour Corrector, ha fogszabályzóm van?

A korrektor biztonságosan használható a fogszabályzóval. A korrektor a színkorrekciós technológiát használja a fogak sárga árnyalatainak elrejtésére, így a fogszabályzó eltávolítása után nem hagy egyenetlen színes foltot sem maga után. A korrektor nem invazív.

A Colour Corrector fogkrém?

A Colour Corrector egy színjavító termék, és nem a napi fogászati rutin helyettesítésére szolgál. Javasoljuk, hogy reggel használd a korrektort, miután megtisztítottad a fogaid a normál fogkrémmel.

Használhatom a Colour Corrector, ha terhes vagyok vagy szoptatok?

Minden terhesség teljesen más lehet, ezért mindig azt javasoljuk, hogy konzultálj az orvosoddal vagy szülésznőddel az esetleges egészségügyi problémákról, mielőtt a hello coco termékeket használnád. Itt található a fog fehérítő csíkok összetevőinek teljes listája, amelyeket megmutathatsz az orvosodnak: Glycerin, Aqua/Water, Sorbitol, Hydrated Silica, Xylitol, Polysorbate 80, Cellulose Gum, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Phenoxyethanol, Sucralose, Tetrasodium Pyrophosphate, CI17200/D&C Red No. 33, CI42090/FD&C Blue No.1, Ethylhexylglycerin.

Használhatom egyszerre a Colour Correctort és a Pro Teeth Whitening LED Kit-et?

A Colour Correctort használhatod első vagy utolsó lépésként a ragyogóbb mosoly eléréséhez. A Colour Corrector azoknak készült, akik a fogfehérítés után tovább szeretnék fehér fogaikat, vagy akiknek már nagyon fehér árnyalatú fogaik vannak, és nincs szükségük egy LED-es fogfehérítő készlet általi kezelésre. A fogakon lévő foltok PAP-pal történő oxidációja kivilágosítja és csökkenti a sárga foltok erősségét, míg a Colour Corrector kiegyenlíti a meleg és hideg tónusokat (színárnyalatot) a fogakon, hogy fényesebb fehér árnyalatot érhess el.

Hogyan és mikor használjam a Colour Correctort?

A tonert a fehérítés utáni kezelésként jó használni, de önmagában is használható naponta, vagy fehérítés előtt, hogy eltávolítsa a nem kívánt sárga árnyalatokat a fogakról. Alkalmazz 2 adagot egy puha sörtéjű fogkefére, és finom körkörös mozdulatokkal tisztítsd fogaid 2 percen át. Használat után ne nyeld le, és öblítsd ki a felesleges készítményt a szádból.

Miért van szükségem a Colour Corretorra?

A Colour Corrector azoknak készült, akik a fogfehérítés után tovább szeretnék fehér fogaikat, vagy akiknek már nagyon fehér árnyalatú fogaik vannak, és nincs szükségük egy LED-es fogfehérítő készlet általi kezelésre.

Colour Corrector – por

Használhatom a színkorrektort, ha foghéjat, hidakat vagy csatlakoztatott fogakkal rendelkezem?

A Colour Corrector teljesen biztonságos, mivel a fehérítés nem koptató formája, de javasoljuk, hogy kerüld el az ilyen fogak fehérítését, mivel csak természetes fogakat lehet fehéríteni. Mindig azt javasoljuk, hogy konzultálj fogorvosoddal használat előtt, hogy megbizonyosodj arról, hogy ez megfelelő termék lesz-e számodra.

Használhatok Colour Corrector, ha fogszabályzóm van?

A korrektor biztonságosan használható a fogszabályzóval. A korrektor a színkorrekciós technológiát használja a fogak sárga árnyalatainak elrejtésére, így a fogszabályzó eltávolítása után nem hagy egyenetlen színes foltot sem maga után. A korrektor nem invazív.

Használhatom a Colour Corrector, ha terhes vagyok vagy szoptatok?

Minden terhesség teljesen más lehet, ezért mindig azt javasoljuk, hogy konzultálj az orvosoddal vagy szülésznőddel az esetleges egészségügyi problémákról, mielőtt a hello coco termékeket használnád. Itt található a fog fehérítő csíkok összetevőinek teljes listája, amelyeket megmutathatsz az orvosodnak: Calcium Carbonate, Xylitol, Sodium Phosphate,Sodium Cocoyl Isethionate, Dicalcium Phosphate Dihydrate,Potassium Citrate, Menthol,Sucralose, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Caprylhydroxamic Acid, D&C Red No.33 (CI 17200), FD&C Blue No.1( CI 42090)

Mi a különbség a paszta és a por formájú Colour Corrector között?

A por formájú Colour Corrector a por formájú színkorrekciós technológiánkat használja a foltok eltávolítására és a fogak fehérítésére. A színkorrektor szérum erősebb koncentrációt tartalmaz, és az eredmények tovább tartanak.

Hogyan és mikor használjam a színkorrektort?

A port a fehérítés utáni kezelésként jó használni, de önmagában is használható naponta, vagy fehérítés előtt, hogy eltávolítsa a nem kívánt sárga árnyalatokat a fogakról. Nedvesítsd be a fogkefét, és rázd le róla a felesleges vizet. Majd mártsd be a fogkefét a portartályba, hogy a sörtékre egyenletesen kerüljenek rá a porszemcsék. Alaposan tisztítsd meg a fogaid 30 másodpercen át. Használat után öblítsd ki a szád és a fogkefét. Ezután óvatosan távolítsd el a felesleges festéket.

Mik a PAP kulcsfontosságú összetevői?

PAP
Ez egy tudományosan bizonyított fogfehérítő összetevő, amely biztonságos alternatívát jelent a hidrogén-peroxiddal szemben. Nincs negatív mellékhatása a fogfoltok oxidációja során, s ez teszi lehetővé a hatékony és fájdalommentes fogfehérítést, anélkül, hogy érzékennyé tenné a fogakat.

HAp
A hidroxiapatit a fogak fő összetevője. A PAP formula egy szintetikus változatát tartalmazza, amely a fogzománc sérült részeibe helyettesíti vissza a hiányzó ásványi anyagokat, és idővel segít megerősíteni és védeni a fogrétegeket.

Használhatom a Hello Coco termékeit fogszabályzóval?

A fogszabályzók egyenetlen fogfehéredést okozhatnak, ezért javasoljuk, hogy a termékeink használata előtt várja meg az eltávolításukat. Ajánlott, hogy beszéljen fogorvosával a Hello Coco termékek használata előtt.

Hogyan működik a PAP formula?

A PAP anélkül oxidálja a fogfoltokat, hogy olyan káros molekulákat szabadítana fel mint a szabadgyökök. Ez azt jelenti, hogy a fehérítési folyamat során nincs károsodás vagy erózió a fogzománcban, így a fog külső rétegei érintetlenül maradnak, és továbbra is védelmet nyújtanak az idegeknek.

A PAP formula tartalmaz hidrogén-peroxidot?

A PAP formula nem tartalmaz peroxidokat, tehát hidrogén-peroxidot sem. Célunk az, hogy a lehető legjobb fogfehérítő formulát hozzuk létre, károkozás nélkük. Ennek érdekében összekapcsoltuk a PAP és a hidroxiapatit hatását, hogy hatékonyan fehérítsük a fogakat, anélkül, hogy érzékenyek lennének vagy károsítanánk őket.

Vissza a boltba