Termékek visszaküldése

1. LÉPÉS

Kérjük, értesíts bennünket a termék visszaküldéséről a kapcsolat@hellococo.hu e-mail címen. Írd meg nekünk a termék visszaküldésének okát, hogy a jövőben javíthassunk a szolgáltatásainkon, és ne felejtsd el feltüntetni a megrendelés számát.


 

2. LÉPÉS

A terméket ajánlott levélben küld el részünkre, ideális esetben ugyanabban a csomagolásban, amiben kiszállítottuk neked a következő címre: 

KO Brands Trading s.r.o.

Elektrárenská 6

831 04 Bratislava


 

3. LÉPÉS

Az eladó a szerződéstől való elállási nyilatkozat kézbesítését és a visszaküldött termék kézbesítését követően legkésőbb 14 napon belül visszaküldi a vevőnek a szerződés alapján vagy azzal összefüggésben tőle kapott valamennyi fizetést, beleértve a szállítási költségeket is, szállítási és postai és egyéb költségeket és díjakat. Az eladó a fizetést ugyan olyan formában küldi vissza, ahogyan azt a vevő fizette. A vevő a fizetés visszatérítésének más módján is megállapodhat az eladóval.


 

FELTÉTELEK

Kérjük, hogy a terméket hiánytalanul, sértetlenül, lehetőleg eredeti csomagolásban és fel nem használtan szíveskedj részünkre átadni, ellenkező esetben a vevőt terheli a termék olyan értékcsökkenése, amely a termék ilyen jellegű, keretet meghaladó kezeléséből következett be – a használatból eredő jellegének vagy használhatóságának csökkentése.

Vissza a boltba