Színkorrektor a fogak fehérítésére

A korrektor paszta elősegíti a fogak fehéredését a színjavító technológia alkalmazásával. A fogakban lévő árnyalatok kiegyensúlyozásával a korrektor eltűnteti a sárga foltokat, javítva a fogak fehérségét.

  • Szín korrekciós technológiát használva
  • Nem invazív fehérítő kezelés
  • Javítja a fogak fehérségét
  • Xilitol - védi a szájüreget a savanyodástól
Használat

Fogadjunk, hogy még nem próbáltad ki a fogaidon. Így működik:

A színkorrekció a színkörön kezdődik, ahol a lila és a sárga egymással szemben álló komplementer színek. Ha lila fogkrémet kensz a fogaidra, akkor semlegesíti a sárga alaptónust, és eltünteti azt, így egy lényegesen világosabb fehér árnyalatot kaphatsz. A két vízben oldódó korrektorszín kombinációja lehetővé teszi a sárga bármely árnyalatának eltávolítását és a ragyogóbb mosoly elérését.

A színjavító technológia segítségével működő szer a fogaid fehérítésére.

Használd a korrektor fehérítés után, naponta vagy akkor, amikor szükséged van rá.

Hogyan használd a korrektort?

A korrektort a fehérítés-utáni kezelésként a legjobb használni, de naponta vagy fehérítés előtt is használható. Áztasd meg a fogkefét, és nyomd meg az adagolót a paszta alkalmazásához. Mosd a fogaid 2 percig. Alaposan öblítsd le.

Összetevők

Glycerin, Aqua/Water, Sorbitol, Hydrated Silica, Xylitol, Polysorbate 80, Cellulose Gum, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Phenoxyethanol, Sucralose, Tetrasodium Pyrophosphate, CI17200/D&C Red No. 33, CI42090/FD&C Blue No.1, Ethylhexylglycerin.

Csomagolás tartalma

1 x színkorrektor 30 ml

Nincs több sárga folt.

Raktáron elérhető
7 450 Ft
Kategória: Termékek
Súly: 0.2 kg
1024x1024 Colour Corrector Serum 03
Best Seller

Hallottál már a lila samponról? Fogadunk, hogy még nem próbáltad ki a fogadon. Így működik:

A színkorrekció alapja a színkör, ahol a lila és a sárga egymással szemben álló, egymást kiegészítő színek. A lila fogkrém felvitele a fogakra eltávolítja a sárga árnyalatokat, így a fogak fehérsége jelentősen javul.

 

A korrektor két vízben oldódó színének kombinációja lehetővé teszi a sárga foltok eltávolítását és fényesebb mosolyt eredményez.

A korrektor paszta elősegíti a fogak fehérítését a színjavító technológia alkalmazásával. A fogakon lévő árnyalatok kiegyensúlyozásával a korrektor elrejti a sárga foltokat, javítva a fogak fehérségét.

 

 

Kérdésed van? Válaszolunk

Használhatom a Colour Correctort foghéjjal, implantátumokkal vagy hidakkal?

A Colour Corrector teljesen biztonságos, mivel a fehérítés nem invazív formájáról van szó, de azt javasoljuk, hogy kerüld el az ilyen fogak tisztítását, mivel csak a természetes fogak fehéríthetők. Mindig azt javasoljuk, hogy konzultálj a fogorvosoddal a használat előtt, hogy megbizonyosodj arról, hogy ez a termék megfelelő-e számodra.

Használhatom a Colour Correctort, ha fogszabályzóm van?

A korrektor biztonságosan használható a fogszabályzóval. A korrektor a színkorrekciós technológiát használja a fogak sárga árnyalatainak elrejtésére, így a fogszabályzó eltávolítása után nem hagy egyenetlen színes foltot sem maga után. A korrektor nem invazív.

A Colour Corrector fogkrém?

A Colour Corrector egy színjavító termék, és nem a napi fogászati rutin helyettesítésére szolgál. Javasoljuk, hogy reggel használd a korrektort, miután megtisztítottad a fogaid a normál fogkrémmel.

5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
SE Szerző | 11.11.2023
Nagyon
5
V Szerző | 30.8.2023
Nagyon
Vissza a boltba