Maximum LED Whitening Set

P R O LED Kit - legerősebb fogfehérítő készletünk, professzionális fogfehérítés mindössze 15 perc alatt színkorrekciós technológiát alkalmazó korrektor pasztával, majd rendszeres Original porral történő fogmosással a maximális fehérítő hatás érdekében.

 • Színkorrekciós technológiát használ
 • Professzionális fehérítés mindössze 15 perc alatt
 • Fogérzékenység vagy irritáció nélkül
 • 32 LED-et tartalmazó fogfehérítő készülék
 • Elegáns, könnyű, vezeték nélküli fogsín, BPA mentes
Mit tartalmaz a szett?
 • P R O Fogfehérítő készlet
 • Színkorrektor
 • Aktívszén

03 banner

Érd el a maximális eredményt a fogaidért.

A legerősebb PRO LED szettünk a professzionális fehérítéshez mindössze 15 perc alatt. PAP géllel és egy színkorrektorral szállítva, amely a színkorrekción és az ezt követő fogtisztításon alapul az Original porral a maximális és hosszan tartó fehérítő hatás érdekében.

Csomagolás tartalma
 • 1 x vezeték nélküli fogsín 32 LED-el
 • 1 x Színkorrektor 30 ml
 • 1 x Original por 30g
Összetevők

P R O LED Kit
Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, PhthalImidoperoxyca proic Acid (PAP), Hydroxylapatite (HAp), Pottasium Citrate, Carbomer, Cocos Nucifera Oil, Menthol, Xylitol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Punica Granatum Seed Oil, Cranberry Seed Oil, Mica, Sodium Hydroxide, Aroma/ Peppermint Oil. 

Fogfehérítő színkorrektor
Glycerin, Aqua/Water, Sorbitol, Hydrated Silica, Xylitol, Polysorbate 80, Cellulose Gum, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Phenoxyethanol, Sucralose, Tetrasodium Pyrophosphate, CI17200/D&C Red No. 33, CI42090/FD&C Blue No.1, Ethylhexylglycerin.

Original fogfehérítő aktív szén
Coconut Activated Charcoal, Bentonite Clay, Peppermint Oil.

Maximális fehérítési eredmény a fogaid számára.

Az úton
43 390 Ft –6 % 40 750 Ft
Kategória: Kedvezményes készletek
Súly: 0.8 kg
maximum set banner
Spórolj
43 390 Ft –6 %

 

Phthalimidoperoxycaproic Acid (PAP)

Tudományosan bizonyított fogfehérítő összetevő, amely a peroxid biztonságos alternatívája. Nincs negatív mellékhatása a fogfoltok oxidációja során, ami hatékony fehérítést tesz lehetővé fájdalom és fogérzékenység nélkül.

Hydroxyapatite (HAp)

A hidroxiapatit a fogak fő összetevője. A PAP+ formula szintetikus változatát tartalmazza, amely az ásványi anyagokat visszahelyezi a zománc sérült részeibe, ez idővel megerősíti és védi a fogak rétegeit.

Potassium Citrate

Erőteljes deszenzitizáló összetevő, amely segít enyhíteni a már meglévő fogérzékenységet. Belekerül a fogba, hogy állandó védelmet nyújtson az idegeknek a fájdalom és az érzékenység ellen.

32 LED-es fogfehérítő készülék, amely kompromisszumok nélkül nyújt kivételes eredményt.

Gyorsabb, vezeték nélküli és a legerősebb PAP fehérítő géllel van ellátva, a fogorvosnál történő fehérítéshez hasonló eredmény eléréséért, garantáltan fájdalommentes.

 

Hallottál már a lila samponról? Fogadunk, hogy még nem próbáltad ki a fogadon. Így működik:

A színkorrekció alapja a színkör, ahol a lila és a sárga egymással szemben álló, egymást kiegészítő színek. A lila fogkrém felvitele a fogakra eltávolítja a sárga árnyalatokat, így a fogak fehérsége jelentősen javul.

 

Helló, tiszta fogak.

Ennek a kicsi, okos és praktikus segédeszköznek köszönhetően már néhány használat után látni fogod a használat eredményt. Eltávolítja a szagokat, semlegesíti és méregteleníti a szájüreget és magára köti az összes káros anyagot.

 

 

 

Kérdéseid vannak? Válaszolunk

Hogyan használd a Pro Teeth Whitening LED Kit szettet?
 1. Forgasd el a toll alját, amíg meg nem látod, hogy a gél felszabadult.
 2. Alkalmazz egy vékony réteg gélt a megtisztított fogak elejére, elkerülve az ínyt.
 3. Helyezd el a LED-es fogsínt a szádban, kapcsold be és várd meg a folyamat végét. A fogsín 15 perc elteltével kikapcsol.
 4. Használd naponta egyszer 7 napon át, majd 6 hét múlva ismételd meg a kezelést.
 5. A jobb eredmény érdekében a fehérítés után 1 óráig ne igyál, ne egyél és ne dohányozz
 6. Vízzel való tisztítás előtt mindig válaszd le a fogsínt a LED készülékről.
Hogyan használd a dual mode-ot?

Első mód: 15 perces hatékony fehérítés kék fénnyel. Második mód: 10 perces fehérítés kék és piros fénnyel a hatékony fehérítésért, az érzékenység csökkentéséért és a fogzománc remineralizálásáért.

Melyek a PAP fő összetevői?

PAP

Tudományosan bizonyított fogfehérítő összetevő, amely a peroxid biztonságos alternatívája. Nincs negatív mellékhatása a fogfoltok oxidációja során, ami hatékony fehérítést tesz lehetővé fájdalom és fogérzékenység nélkül.

HAp

A hidroxiapatit a fogak fő összetevője. A PAP+ formula szintetikus változatát tartalmazza, amely az ásványi anyagokat visszahelyezi a zománc sérült részeibe, ez idővel megerősíti és védi a fogak rétegeit.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
Vissza a boltba