30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday

A fogfény egy azonnal-ható peroxidmentes fogfehérítő, amelyet úgy terveztek, hogy pontosan úgy működjön, mint a smink, csak a fogakon. Gyöngyházas fényt ad a fogaknak, és egész nap alkalmazható, így tökéletes mosolyfokozó utazás során is.

  • Nem invazív fényesítő
  • Világosító és ragyogó hatás
  • Egyszerű alkalmazás utazás során
Hogyan működik a fogfény?

A szájfényhez hasonlóan a fogfény is úgy működik, hogy visszaveri a fényt, így a fogak fényesebbnek tűnnek, a mosolyod pedig ragyogóbb. A gyöngyházfényű formula, amely bevonja a fogakat, azonnali fényesítő hatást hoz létre.

Hogyan is mikor használjam a fogfényt?

Használat előtt alaposan szárítsd meg a fogaid. Alkalmazz vékony réteg fogfényt minden fogra fentről lefelé, hosszú, egyenletes mozdulatokkal. Miután az összes fogra alkalmaztad, zárd be a szád, hogy a terméket egyenletesen alkalmazkodjon. A fogfény szükség szerint újra alkalmazható. Tökéletes a gyors újraélesztéshez a különleges alkalmakra való felkészüléshez!

Összetétel

Hydrogenated Polyisobutene, Methyl Hydrogenated Rosinate, Silica Dimethyl Silylate, PPG-12/SMDI Copolymer, Mica, Silica, Mentha Piperita (peppermint) oil, Sodium Acetate, Titanium Dioxide (CI 77891)

Csomagolás tartalma

1 x 4 ml fogfény

Ragyogás az azonnali ragyogásért.

Raktáron elérhető
7 450 Ft –30 % 5 215 Ft
Kategória: Termékek
Fogfény
Summer Friday
7 450 Ft –30 %

A tökéletes befejező simítás

Tapasztald meg a hello coco fogfény megjelenésének összetéveszthetetlen hatását. Ez a fogfény azonnali ragyogást kölcsönöz mosolyodnak, fényes, világos felülettel.

Használd a fogfényt

Egyszeri használat javítja a mosolyt. Szép és ragyogó megjelenést kölcsönöz.

 

Kérdéseid vannak? Válaszolunk

Használható a fogfény foghéjakkal, koronákkal, implantátumokkal, hidakkal vagy ragasztott fogakkal?

A fogfényben nincsenek olyan összetevők, amelyek veszélyeztetnék a foghéjak, koronák, implantátumok, hidak vagy ragasztott fogak integritását. Azonban mindig javasoljuk, hogy használat előtt konzultáljon fogorvosával, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ez a megfelelő termék az Ön számára.

Hogyan kell használni?

Használat előtt alaposan szárítsa meg a fogait. Vigyen fel vékony réteg fényt minden egyes fogra felülről lefelé, hosszú, egyenletes mozdulatokkal. Miután minden fogra felvitte, zárja össze a száját, hogy a termék egyenletesen eloszoljon. A fogfény szükség szerint újra alkalmazható.

Hogyan működik a fogfény?

Hasonlóan az ajakfényhez, a fogfény úgy működik, hogy visszaveri a fényt, így a fogai fényesebbnek tűnnek és a mosolya ragyogó fényt kap. Az gyöngyházfényű formula, amely beborítja a fogait, azonnali világosító hatást eredményez.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
Vissza a boltba