PAP fogfehérítő csíkok

A PAP fehérítő képletünk alapján a fehérítő csíkokat az eddigi legkényelmesebb fehérítési módszerünkként terveztük.

  • Gyors eredmény már egyetlen használat után.
  • Fehérítés utazás alatt.
  • Íny irritáció és fogérzékenység nélkül.
Fogfehérítő csíkok használata

A fogfehérítő csíkok segítségével könnyedén és hatékonyan fehérítheted a fogaid, és megszabadulhatsz a fogzománc csúnya foltjaitól az otthonod kényelemből. PAP fehérítő formulánk alapján a csíkokat a mai napig a legkényelmesebb fehérítési módszerünknek tartjuk.

Okozhatnak a fogfehérítő csíkok fogérzékenységet?

A hagyományos fehérítő csíkok peroxid alapú készítmények, amely fogérzékenységet okozhat. A Hello Coco PAP csíkok ehelyett PAP alapú, nem érzékenyítő formulát használnak.

A legkényelmesebb módja a fehérítésnek.

Hagyja a csíkokat 30 percig, és használja olyan gyakran, amilyen gyakran csak szükséges.

Használat

Használat előtt alaposan szárítsd meg a fogaidat. Húzd le a tapadós részt a hosszú csíkról, majd helyezd fel a felső fogakra. Nyomd le a csíkot, majd hajtsd rá a fogak hátuljára, hogy rögzítsd. Az alsó fogakra használj rövidebb csíkokat. Hagyd hatni 30 percig, majd távolítsd el a csíkokat és öblítsd ki a szádat vízzel.

Összetevők

Phthalimidoperoxycaproic Acid (PAP)
Tudományosan bizonyított fogfehérítő összetevő, amely a peroxid biztonságos alternatívája. Nincs negatív mellékhatása a fogfoltok oxidációja során, ami hatékony fehérítést tesz lehetővé fájdalom és fogérzékenység nélkül. Hydroxyapatite (HAp)
A hidroxiapatit a fogak fő összetevője. A PAP+ formula szintetikus változatát tartalmazza, amely az ásványi anyagokat visszahelyezi a zománc sérült részeibe, ez idővel megerősíti és védi a fogak rétegeit. Potassium Citrate
Erőteljes deszenzitizáló összetevő, amely segít enyhíteni a már meglévő fogérzékenységet. Belekerül a fogba, hogy állandó védelmet nyújtson az idegeknek a fájdalom és az érzékenység ellen. Összetétel
Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, PhthalImidoperoxyca proic Acid (PAP), Hydroxylapatite (HAp), Pottasium Citrate, Carbomer, Cocos Nucifera Oil, Menthol, Xylitol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Punica Granatum Seed Oil, Cranberry Seed Oil, Mica, Sodium Hydroxide, Aroma/ Peppermint Oil

Csomag tartalma

28 x csík - 14 egyedi eljárás

A foltokat fogérzékenység nélkül távolítja el.

Várható kézbesítés:
8.6.2023
Raktáron elérhető
11 200 Ft
Kategória: Termékek
Súly: 0.2 kg

 

Phthalimidoperoxycaproic Acid (PAP)

Tudományosan bizonyított fogfehérítő összetevő, amely a peroxid biztonságos alternatívája. Nincs negatív mellékhatása a fogfoltok oxidációja során, ami hatékony fehérítést tesz lehetővé fájdalom és fogérzékenység nélkül.

Hydroxyapatite (HAp)

A hidroxiapatit a fogak fő összetevője. A PAP+ formula szintetikus változatát tartalmazza, amely az ásványi anyagokat visszahelyezi a zománc sérült részeibe, ez idővel megerősíti és védi a fogak rétegeit.

Potassium Citrate

Erőteljes deszenzitizáló összetevő, amely segít enyhíteni a már meglévő fogérzékenységet. Belekerül a fogba, hogy állandó védelmet nyújtson az idegeknek a fájdalom és az érzékenység ellen.

Nyisd ki, helyezd fel, mosolyogj!

Húzd le a hosszú tapadós szalagot, és ragaszd fel a felső fogakra. Nyomd le a csíkot határozottan, majd hajtsd rá a fogak hátuljára, hogy rögzítsd. Az alsó fogakra egy rövid csíkot helyezz fel ugyanígy. Hagyd hatni 30 percig, majd örülj a fehérebb mosolynak!

Íny irritáció és fogérzékenység nélkül.

A fehérítő PAP képlet alapján a fehérítő csíkokat a fehérítés legkényelmesebb módjaként terveztük.

 

 

 

Kérdésed van? Válaszolunk

Használhatom a fogfehérítő csíkokat, ha terhes vagyok vagy szoptatok?

Minden terhesség teljesen más lehet, ezért mindig azt javasoljuk, hogy konzultálj az orvosoddal vagy szülésznőddel az esetleges egészségügyi problémákról, mielőtt a Hello Coco termékeket használnád. Itt található a fog fehérítő csíkok összetevőinek teljes listája, amelyeket megmutathatsz az orvosodnak: Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, PhthalImidoperoxyca proic Acid (PAP), Cellulose gum, Carbomer, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Menthol, PVP, Souium Chloride, Chamomilla Recutita(Matricaria) Flower Extract, Charcoal Powder, Hydroxyapatite, Potassium Citrate

Használhatom a csíkokat, ha foghéjat, hidakat vagy csatlakoztatott fogakkal rendelkezem?

A foghéjat, implantátumokat vagy hidakat nem fehérítésre tervezték, és más gondoskodást igényelnek, szakembertől. A PAP fehérítő összetétele a természetes fogak foltjainak oxidálására szolgál, de segíthet a környező fogakat ugyanabban az árnyékban tartani, mint a fogorvos által kezeltek. Mindig azt javasoljuk, hogy konzultálj fogorvosoddal használat előtt, hogy megbizonyosodj arról, hogy ez megfelelő termék lesz-e számodra.

Okoznak a fogfehérítő csíkok fogérzékenységet?

A PAP fehérítőcsíkjaink aktív fehér alkotóelemet tartalmaznak, amely nem okoz érzékenységet, és nem károsítja a zománcot. Fehérítéskor a PAP csak a fogvédő rétegek károsodása nélkül képes hatni a fogakon lévő foltokra. A meglévő érzékenység segítése érdekében létrehoztunk egy PAP képletet egy erős, deszenzibilizáló szerrel, amelyet kálium-citrátnak hívnak.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
Vissza a boltba