PAP Fogfehérítő fogkrém

Fehérítő fluoridmentes fogkrém, amely minden nap használható és amely finoman eltávolítja a foltokat az általános fehérebb mosoly eléréséhez.

  • Mindennapos otthoni fehérítés
  • Fluorid nélküli fogkrém
  • Folteltávolítás

Hogyan működik a PAP fogfehérítő fogkrém?

A PAP Fehérítő fogkrém segítségével könnyedén és hatékonyan eltávolíthatod a fogzománc csúnya foltjait otthonod kényelméből a PAP fehérítő formulánk alapján.

Ez a fogkrém egyedi mosolyápolási élményt nyújt.

Hogyan kell használni a fogkrémet?

Alkalmazd a fogkrémet a fogfekére. Alaposan mosd meg a fogaid legalább 2 percen át. Célszerű a fogkrémet naponta legalább kétszer használni, reggel és este. A felesleges fogkrémet oldja szét.

Složení

Aqua (Water), Glycerin, Sorbitol, Hydrated Silica, Xylitol, PVM/MA Copolymer, Cellulose Gum, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Phthalimidoperoxycaproic Acid (PAP), Mint Flavour/Aroma, Cyclodextrin, Hydroxyapatite, Benzyl Alcohol, Xanthan Gum, Caprylyl Glycol, Potassium Citrate, Sucralose, Sodium Hydroxide, Benzoic Acid, Lecithin, Monosodium Citrate.

Csomagolás tartalma
  • 1 x PAP Fogkrém 60ml

Hatékony fogfehérítés minden nap.

Raktáron elérhető
4 750 Ft
Kategória: Termékek

 

Phthalimidoperoxycaproic Acid (PAP)

Tudományosan bizonyított fogfehérítő összetevő, amely a peroxid biztonságos alternatívája. Nincs negatív mellékhatása a fogfoltok oxidációja során, ami hatékony fehérítést tesz lehetővé fájdalom és fogérzékenység nélkül.

Potassium Citrate

Erőteljes deszenzitizáló összetevő, amely segít enyhíteni a már meglévő fogérzékenységet. Belekerül a fogba, hogy állandó védelmet nyújtson az idegeknek a fájdalom és az érzékenység ellen.

Helló fehér mosoly és tiszta fogak

PAP fogkrém, amely biztonságosan fehéríti fogait és megvédi őket a fogzománc demineralizációjától.

 

Peroxid mentes, így nem lép fel fogérzékenység

Mint minden PAP fehérítő termékünk, a PAP fogkrémünk is peroxidmentes.

 

 

 

Kérdésed van? Válaszolunk.

Miben más ez a fogkrém?

A hello coco fogkrém olyan illatú és ízű, mint egy nagyszerű finomság – a 2 perces fogmosás élvezet lesz. A fogkrém többszörös védelmet nyújt – a Fluoride+ formulánk csökkenti az érzékenységet, egészségesebbé teszi az ínyt és javítja a száj egészségét.

Használhatom a fogkrémet minden nap?

Igen, minden hello coco fogkrémünk kiválóan használható mindennapi fogkrémként! A legjobb minőségű összetevőket használjuk, hogy hosszan tartó száj-egészségügyi előnyöket biztosítsunk. Fogkrém összetételünk cink-laktátot tartalmaz, amely semlegesíti az illékony kénvegyületeket (VSC), a xilit segít csökkenteni a lepedék képződését és stabilizálja a szájüreg pH-ját, a kalcium-glicerofoszfát pedig csökkenti a zománc erózióját és felgyorsítja annak helyreállítását.

Hány éves kortól használhatom a fogkrémet?

A fogkrém 6 éves kortól használható.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
Vissza a boltba