Fogfehérítő színkorrektor por

A lila por segítségével eltávolíthatjuk a sárgás árnyalatú elszíneződéseket, ezáltal lényegesen világosabb fehér árnyalatot érhetünk el.

  • 30 másodperc a ragyogóbb mosoly eléréséhez
  • Színkorrekciós technológiát használ
  • Javítja a fogak fehérségét
  • Biztonságos az íny számára
Hogyan működik a por?

A színkorrekció a színkörön kezdődik, ahol a lila és a sárga egymással szemben egymást kiegészítő színek. A lila por segítségével eltávolíthatjuk a sárgás árnyalatú elszíneződéseket, ezáltal lényegesen világosabb fehér árnyalatot érhetünk el.

A fogfehérítő por aktív összetevői 30 másodperces fogmosás során világosítják a fogakat.

Egyszerűen mártsd be a fogkefét a porba, és 30 másodpercig tisztítsd a fogaid, hogy ragyogóbb hatást érj el.

Hogyan kell használni a port?

A korrektort fehérítés utáni kezelésként a legjobb használni, de használható önmagában is vagy fehérítés előtt. Nedvesítsd meg a fogkefét, és rázd le róla a felesleges vizet Egyszerűen mártsd be a fogkefét a porba, és 30 másodpercig tisztítsd a fogaid. Használat után öblítsd ki a szád és a fogkefét. Ezután óvatosan távolítsd el a felesleges festéket.

Összetevők

Calcium Carbonate, Xylitol, Sodium Phosphate,Sodium Cocoyl Isethionate, Dicalcium Phosphate Dihydrate,Potassium Citrate, Menthol,Sucralose, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Caprylhydroxamic Acid, D&C Red No.33 (CI 17200), FD&C Blue No.1( CI 42090).

Csomagolás tartalma

1x Színes korrektor 12g

Lila folteltávolító por.

Raktáron elérhető
6 650 Ft
Kategória: Termékek
Súly: 0.2 kg

Hallottál már a lila samponról? Fogadunk, hogy még nem próbáltad ki a fogadon. Így működik:

A színkorrekció alapja a színkör, ahol a lila és a sárga egymással szemben álló, egymást kiegészítő színek. A lila fogkrém felvitele a fogakra eltávolítja a sárga árnyalatokat, így a fogak fehérsége jelentősen javul.

 

A korrektor két vízben oldódó színének kombinációja lehetővé teszi a sárga foltok eltávolítását és fényesebb mosolyt eredményez.

A korrektor paszta elősegíti a fogak fehérítését a színjavító technológia alkalmazásával. A fogakon lévő árnyalatok kiegyensúlyozásával a korrektor elrejti a sárga foltokat, javítva a fogak fehérségét.

 

 

 

Kérdésed van? Válaszolunk

Használhatom a színkorrektort, ha foghéjat, hidakat vagy csatlakoztatott fogakkal rendelkezem?

A Colour Corrector teljesen biztonságos, mivel a fehérítés nem koptató formája, de javasoljuk, hogy kerüld el az ilyen fogak fehérítését, mivel csak természetes fogakat lehet fehéríteni. Mindig azt javasoljuk, hogy konzultálj fogorvosoddal használat előtt, hogy megbizonyosodj arról, hogy ez megfelelő termék lesz-e számodra.

Használhatom a színkorrektort fogszabályzóval?

A korrektor biztonságosan használható a fogszabályzóval. A korrektor a színkorrekciós technológiát használja a fogak sárga árnyalatainak elrejtésére, így a fogszabályzó eltávolítása után nem hagy egyenetlen színes foltot sem maga után. A korrektor nem invazív.

Használhatom a fogfehérítő port, ha terhes vagyok vagy szoptatok?

Minden terhesség teljesen más lehet, ezért mindig azt javasoljuk, hogy konzultálj az orvosoddal vagy szülésznőddel az esetleges egészségügyi problémákról, mielőtt a Hello Coco termékeket használnád. Itt található a fog fehérítő csíkok összetevőinek teljes listája, amelyeket megmutathatsz az orvosodnak: Calcium Carbonate, Xylitol, Sodium Phosphate,Sodium Cocoyl Isethionate, Dicalcium Phosphate Dihydrate,Potassium Citrate, Menthol,Sucralose, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Caprylhydroxamic Acid, D&C Red No.33 (CI 17200), FD&C Blue No.1( CI 42090)

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
Vissza a boltba