Toothpaste Set

Rengeteg íz közül választhatsz, miért nem próbálod ki mindegyiket, hogy megtudd, melyik íz a kedvenced? Kóstold meg az egyes ízeket.

Melyik ízt kedveled?
  • Görögdinnye
  • Menta
  • Mango
  • Kókusz
  • Őszibarackos jeges tea

Mitől más ez a fogkrém?

A hello coco a legjobb minőségű összetevőket használja a tökéletes tisztításhoz, letisztult megjelenéssel, egészséggel és vitalitással. Ez a fogkrém egyedi mosolyápolási élményt nyújt. A fogkrém íze és illata tökéletesen olyan, mint a görögdinnye. A paszta többszörös védelmet nyújt – a Fluoride+ formulánk csökkenti az érzékenységet, egészségesebbé teszi az ínyt és javítja a száj egészségét.

Ez a fogkrém egyedi mosolyápolási élményt nyújt.

Fogkrém megfelelő használata

Alkalmazd a fogkrémet a fogkefére. Alaposan mosd a fogaid legalább 2 percig. Naponta legalább kétszer, reggel és este ajánlatos a fogkrémet használni. A felesleges fogkrémet ne használd el.

Összetevők

Aqua (Water), Sorbitol, Hydrated Silica, Xylitol, Glycerin, Flavour (Aroma), Disodium Phosphate, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Calcium Glycerophosphate, Xanthan Gum, Cellulose Gum, Tetrapotassium Pyrophosphate, Benzyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Sucralose, Menthol, Sodium Fluoride, Sodium Gluconate, Pentylene Glycol, Zinc Lactate, Methyl Diisopropyl Propionamide, Benzoic Acid.

Tartalmazza: Sodium fluoride 0.243% W/W (eq. 1100 ppm f.)

Csomagolás tartalma
  • 1 x Görögdinnyés fogkrém 60 ml
  • 1 x Menta fogkrém 60 ml
  • 1 x Mango fogkrém 60 ml
  • 1 x Kókusz fogkrém 60 ml
  • 1 x Őszibarackos jeges tea fogkrém 60 ml

Kóstold meg és fedezd fel, melyik a kedvenc ízed.

Raktáron elérhető
16 150 Ft –4 % 15 350 Ft
Kategória: Kedvezményes készletek
Súly: 0.5 kg
992x992 zubne pasty
Spórolj
16 150 Ft –4 %

Biztosíts fogaidnak frissességet.

Görögdinnye

A görögdinnye hullám új szintre emeli a fogmosást. Öveket becsatolni, és élvezd ki az ízt a teljes erősségében.

 

Menta

A frissesség kitörése minden tisztításnál. Egy pick-me-up, amely felemel, és soha nem tesz le. Öveket becsatolni, és élvezd ki az ízt a teljes erősségében.

 

Mangó szörbet

A mangó egzotikus íze új szintre emeli a fogmosást. Öveket becsatolni, és élvezd ki az ízt a teljes erősségében.

 

Kókusz

A paradicsom szigetről származó kókusz friss íze új szintre emeli a fogmosást. Öveket becsatolni, és élvezd ki az ízt a teljes erősségében.

 

Őszibarackos jeges tea

Ez a könnyű és frissítő fogkrém olyan, mint a nyári szellő és a friss ápolás tökéletes eleme, amire mosolya vágyik. Öveket becsatolni, és élvezd ki az ízt a teljes erősségében.

 

 

 

Kérdésed van? Válaszolunk

Miben más ez a fogkrém?

A hello coco fogkrém olyan illatú és ízű, mint egy nagyszerű édesség – a 2 perces fogmosás élvezet lesz. A fogkrém többszörös védelmet nyújt – a Fluoride+ formulának köszönhetően pedig csökkenti az érzékenységet, egészségesebb ínyt biztosít és javítja a száj egészségét.

Alkalmas a fogkrém mindennapos használatra?

Igen, minden hello coco fogkrémünk kiválóan használható mindennapi fogkrémként! A legjobb minőségű összetevőket használjuk, hogy hosszan tartó száj-egészségügyi előnyöket biztosítsunk. Fogkrémünk összetétele cink-laktátot tartalmaz, amely semlegesíti az illékony kénvegyületeket (VSC), a xilit segít csökkenteni a lepedék képződését és stabilizálja a szájüreg pH-ját, a kalcium-glicerofoszfát pedig csökkenti a zománc erózióját és felgyorsítja annak helyreállítását.

Hány éves kortól használhatom a fogkrémet?

A fogkrém 6 éves kortól alkalmas.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
Vissza a boltba