30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday

Frissítő mentás fogkrém

Melyik ízt kedveled?

Menta
A frissesség bombája.

Mango
A mangó egzotikus íze.

Kókusz
A kókusz friss íze.

Őszibarackos jeges tea
Könnyű és frissítő íz

Görögdinnye
Görögdinnye hullám.

Eper
Édes eper ízű.

Vanília
A vanília ismerős íze.

Szőlő
Egyedi szőlő.

A frissesség kitörése minden tisztításnál. Egy pick-me-up, amely felemel, és soha nem tesz le. Öveket becsatolni, és élvezd ki az ízt a teljes erősségében.

  • Frissességgel teli íz
  • Xilitolt és fluoridokat tartalmaz
  • Hosszú távú jótékony hatás a száj egészségére

Miben más ez a fogkrém?

A hello coco a legjobb minőségű összetevőket használja a tökéletes tisztítás eléréséhez jó megjelenéssel, egészséggel és vitalitással. Ez a fogkrém egyedi mosolyápolási élményt nyújt. A fogkrém íze és illata pontosan olyan, mint a görögdinnye. A fogkrém többszörös védelmet nyújt – a Fluoride+ formulának köszönhetően pedig csökkenti az érzékenységet, egészségesebb ínyt biztosít és javítja a száj egészségét.

Ez a fogkrém egyedülálló mosolyápolási élményt nyújt.

Fogkrém megfelelő használata

Alkalmazd a fogkrémet a fogkefére. Alaposan mosd a fogaid legalább 2 percig. Naponta legalább kétszer, reggel és este ajánlatos a fogkrémet használni. A felesleges fogkrémet ne használd el.

Összetevők

Aqua (Water), Sorbitol, Hydrated Silica, Xylitol, Glycerin, Flavour (Aroma), Disodium Phosphate, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Calcium Glycerophosphate, Xanthan Gum, Cellulose Gum, Tetrapotassium Pyrophosphate, Benzyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Sucralose, Menthol, Sodium Fluoride, Sodium Gluconate, Pentylene Glycol, Zinc Lactate, Methyl Diisopropyl Propionamide, Benzoic Acid.

Tartalmazza: Sodium fluoride 0.243% W/W (eq. 1100 ppm f.)

Csomagolás tartalma
  • 1 x Mentás fogkrém 60 ml
Raktáron elérhető
3 750 Ft –30 % 2 625 Ft
Kategória: Termékek
Súly: 0.2 kg
1024x1024 lunar 01 kópia
Summer Friday
3 750 Ft –30 %

Biztosíts fogaidnak frissességet.

Menta

A frissesség kitörése minden tisztításnál. Egy pick-me-up, amely felemel, és soha nem tesz le. Öveket becsatolni, és élvezd ki az ízt a teljes erősségében.

 

Mangó szörbet

A mangó egzotikus íze új szintre emeli a fogmosást. Öveket becsatolni, és élvezd ki az ízt a teljes erősségében.

 

Kókusz

A paradicsom szigetről származó kókusz friss íze új szintre emeli a fogmosást. Öveket becsatolni, és élvezd ki az ízt a teljes erősségében.

 

Őszibarackos jeges tea

Ez a könnyű és frissítő fogkrém olyan, mint a nyári szellő és a friss ápolás tökéletes eleme, amire mosolya vágyik. Öveket becsatolni, és élvezd ki az ízt a teljes erősségében.

 

Görögdinnye

A görögdinnye hullám új szintre emeli a fogmosást. Öveket becsatolni, és élvezd ki az ízt a teljes erősségében.

 

Eper

Az eper ízű fogkrém frissítő módja annak, hogy a napot az édes eper ízével és a hatékony fogápolással kezdd, amely tisztán és frissen tartja szájüregét. Olyan, mint egy eper turmix ízrobbanása minden fogmosásnál.

 

Vanília

A vanília ízű fogkrém frissítő élményeket hoz a szájhigiéniába. Olyan, mint egy frissítő korty vaníliás turmix a fogaknak.

 

Szőlő

A szőlő ízű fogkrém a szőlő frissítő ízét adja minden fogmosásnál, így a száj tiszta és friss marad. Olyan, mint a szőlő ízű rágógumi ízélménye, amely magasabb szintre emeli a fogápolást.

 

 

 

Kérdésed van? Válaszolunk

Miben más ez a fogkrém?

A hello coco fogkrém olyan illatú és ízű, mint egy nagyszerű édesség – a 2 perces fogmosás élvezet lesz. A fogkrém többszörös védelmet nyújt – a Fluoride+ formulának köszönhetően pedig csökkenti az érzékenységet, egészségesebb ínyt biztosít és javítja a száj egészségét.

Alkalmas a fogkrém mindennapos használatra?

Igen, minden hello coco fogkrémünk kiválóan használható mindennapi fogkrémként! A legjobb minőségű összetevőket használjuk, hogy hosszan tartó száj-egészségügyi előnyöket biztosítsunk. Fogkrémünk összetétele cink-laktátot tartalmaz, amely semlegesíti az illékony kénvegyületeket (VSC), a xilit segít csökkenteni a lepedék képződését és stabilizálja a szájüreg pH-ját, a kalcium-glicerofoszfát pedig csökkenti a zománc erózióját és felgyorsítja annak helyreállítását.

Hány éves kortól használhatom a fogkrémet?

A fogkrém 6 éves kortól alkalmas.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
Vissza a boltba