30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday

Ultimate Whitening Set

A korrekciós paszta a színek korrekciója alapján működik, míg a fehérítő PAP-csíkok a legkényelmesebb fehérítő módszerünk.

  • Színkorrekciós technológiát használva
  • Javítja a fogak fehérségét
  • 14 egyéni kezelés utazás során
Mit tartalmaz a szett?
  • Színkorrektor
  • PAP fogfehérítő csíkok

Érd el a fogfehérítés legjobb eredményét.

A Pap fogfehérítő csíkok tökéletes megoldás a fogak fehérítésére, főleg az elfoglalt emberek számára, fogérzékenység nélkül. A korrrekciós szérum használata hosszabb ideig megőrzi a világosabb és ragyogóbb mosolyt.

Csomagolás tartalma
  • 28 x csík - 14 egyedi eljárás
  • 1 x Színkorrektor 30ml
Összetevők

PAP fogfehérítő csíkok
Aqua, Glycerin, PVP, Ethylcellulose, Alcohol, Sodium Polyacrylate, PhthalImidoperoxyca proic Acid (PAP), Xylitol, Potassium Citrate, Hydroxyapatite, Rebaudioside A, Menthol, Sodium Citrate, Xanthan Gum, PVM/MA, Copolymer, C12-15 Pareth-3.

Fogfehérítő színkorrektor
Glycerin, Aqua/Water, Sorbitol, Hydrated Silica, Xylitol, Polysorbate 80, Cellulose Gum, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Phenoxyethanol, Sucralose, Tetrasodium Pyrophosphate, CI17200/D&C Red No. 33, CI42090/FD&C Blue No.1, Ethylhexylglycerin.

A fehérebb fogak elérésének leggyorsabb módja.

Raktáron elérhető
18 650 Ft –30 % 13 055 Ft
Kategória: Kedvezményes készletek
Súly: 0.5 kg
ultimate set banner
Summer Friday
18 650 Ft –30 %

Phthalimidoperoxycaproic Acid (PAP)

Tudományosan bizonyított fogfehérítő összetevő, amely a peroxid biztonságos alternatívája. Nincs negatív mellékhatása a fogfoltok oxidációja során, ami hatékony fehérítést tesz lehetővé fájdalom és fogérzékenység nélkül.

Hydroxyapatite (HAp)

A hidroxiapatit a fogak fő összetevője. A PAP+ formula szintetikus változatát tartalmazza, amely az ásványi anyagokat visszahelyezi a zománc sérült részeibe, ez idővel megerősíti és védi a fogak rétegeit.

Potassium Citrate

Erőteljes deszenzitizáló összetevő, amely segít enyhíteni a már meglévő fogérzékenységet. Belekerül a fogba, hogy állandó védelmet nyújtson az idegeknek a fájdalom és az érzékenység ellen.

Nyisd ki, helyezd fel, mosolyogj!

Húzza le a hosszú szalagot, és ragasztja be a ragasztó oldalát a felső fogakhoz. Nyomja le a csíkot határozottan, és hajtsa le a fogak hátuljára, hogy rögzítse. Ismételje meg egy rövid csíkot az alsó fogain. Hagyja 30 percig, és fehérebben mosolyogjon.

Húzd le a hosszú tapadós szalagot, és ragaszd fel a felső fogakra. Nyomd le a csíkot határozottan, majd hajtsd rá a fogak hátuljára, hogy rögzítsd. Az alsó fogakra egy rövid csíkot helyezz fel ugyanígy. Hagyd hatni 30 percig, majd örülj a fehérebb mosolynak!

 

Hallottál már a lila samponról? Fogadunk, hogy még nem próbáltad ki a fogadon. Így működik:

A színkorrekció alapja a színkör, ahol a lila és a sárga egymással szemben álló, egymást kiegészítő színek. A lila fogkrém felvitele a fogakra eltávolítja a sárga árnyalatokat, így a fogak fehérsége jelentősen javul.

 

 

 

Kérdésed van? Válaszolunk

Használhatom a fogfehérítő csíkokat, ha terhes vagyok vagy szoptatok?

Minden terhesség teljesen más lehet, ezért mindig azt javasoljuk, hogy konzultálj az orvosoddal vagy szülésznőddel az esetleges egészségügyi problémákról, mielőtt a Hello Coco termékeket használnád. Itt található a fog fehérítő csíkok összetevőinek teljes listája, amelyeket megmutathatsz az orvosodnak: Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, PhthalImidoperoxyca proic Acid (PAP), Cellulose gum, Carbomer, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Menthol, PVP, Souium Chloride, Chamomilla Recutita(Matricaria) Flower Extract, Charcoal Powder, Hydroxyapatite, Potassium Citrate

Használhatom a csíkokat, ha foghéjat, hidakat vagy csatlakoztatott fogakkal rendelkezem?

A foghéjat, implantátumokat vagy hidakat nem fehérítésre tervezték, és más gondoskodást igényelnek, szakembertől. A PAP fehérítő összetétele a természetes fogak foltjainak oxidálására szolgál, de segíthet a környező fogakat ugyanabban az árnyékban tartani, mint a fogorvos által kezeltek. Mindig azt javasoljuk, hogy konzultálj fogorvosoddal használat előtt, hogy megbizonyosodj arról, hogy ez megfelelő termék lesz-e számodra.

Okoznak a fogfehérítő csíkok fogérzékenységet?

A PAP fehérítőcsíkjaink aktív fehér alkotóelemet tartalmaznak, amely nem okoz érzékenységet, és nem károsítja a zománcot. Fehérítéskor a PAP csak a fogvédő rétegek károsodása nélkül képes hatni a fogakon lévő foltokra. A meglévő érzékenység segítése érdekében létrehoztunk egy PAP képletet egy erős, deszenzibilizáló szerrel, amelyet kálium-citrátnak hívnak.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
Vissza a boltba