Ultimate Whitening Set

A korrekciós paszta a színek korrekciója alapján működik, míg a fehérítő PAP-csíkok a legkényelmesebb fehérítő módszerünk.

  • Színkorrekciós technológiát használva.
  • Javítja a fogak fehérségét.
  • 14 egyéni kezelés utazás során.
Mit tartalmaz a szett?
  • Színkorrektor
  • PAP fogfehérítő csíkok

Érd el a fogfehérítés legjobb eredményét.

A Pap fogfehérítő csíkok tökéletes megoldás a fogak fehérítésére, főleg az elfoglalt emberek számára, fogérzékenység nélkül. A korrrekciós szérum használata hosszabb ideig megőrzi a világosabb és ragyogóbb mosolyt.

Csomagolás tartalma
  • 28 x csík - 14 egyedi eljárás
  • 1 x Színkorrektor 30ml
Összetevők

PAP fogfehérítő csíkok
Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, PhthalImidoperoxyca proic Acid (PAP), Cellulose gum, Carbomer, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Menthol, PVP, Souium Chloride, Chamomilla Recutita(Matricaria) Flower Extract, Charcoal Powder, Hydroxyapatite, Potassium Citrate.

Fogfehérítő színkorrektor
Glycerin, Aqua/Water, Sorbitol, Hydrated Silica, Xylitol, Polysorbate 80, Cellulose Gum, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Phenoxyethanol, Sucralose, Tetrasodium Pyrophosphate, CI17200/D&C Red No. 33, CI42090/FD&C Blue No.1, Ethylhexylglycerin.

A fehérebb fogak elérésének leggyorsabb módja.

Várható kézbesítés:
8.6.2023
Raktáron elérhető
18 650 Ft –7 % 17 300 Ft
Kategória: Kedvezményes készletek
Súly: 0.5 kg
ultimate set banner
Spórolj
18 650 Ft –7 %

Phthalimidoperoxycaproic Acid (PAP)

Tudományosan bizonyított fogfehérítő összetevő, amely a peroxid biztonságos alternatívája. Nincs negatív mellékhatása a fogfoltok oxidációja során, ami hatékony fehérítést tesz lehetővé fájdalom és fogérzékenység nélkül.

Hydroxyapatite (HAp)

A hidroxiapatit a fogak fő összetevője. A PAP+ formula szintetikus változatát tartalmazza, amely az ásványi anyagokat visszahelyezi a zománc sérült részeibe, ez idővel megerősíti és védi a fogak rétegeit.

Potassium Citrate

Erőteljes deszenzitizáló összetevő, amely segít enyhíteni a már meglévő fogérzékenységet. Belekerül a fogba, hogy állandó védelmet nyújtson az idegeknek a fájdalom és az érzékenység ellen.

Nyisd ki, helyezd fel, mosolyogj!

Húzza le a hosszú szalagot, és ragasztja be a ragasztó oldalát a felső fogakhoz. Nyomja le a csíkot határozottan, és hajtsa le a fogak hátuljára, hogy rögzítse. Ismételje meg egy rövid csíkot az alsó fogain. Hagyja 30 percig, és fehérebben mosolyogjon.

Húzd le a hosszú tapadós szalagot, és ragaszd fel a felső fogakra. Nyomd le a csíkot határozottan, majd hajtsd rá a fogak hátuljára, hogy rögzítsd. Az alsó fogakra egy rövid csíkot helyezz fel ugyanígy. Hagyd hatni 30 percig, majd örülj a fehérebb mosolynak!

 

Hallottál már a lila samponról? Fogadunk, hogy még nem próbáltad ki a fogadon. Így működik:

A színkorrekció alapja a színkör, ahol a lila és a sárga egymással szemben álló, egymást kiegészítő színek. A lila fogkrém felvitele a fogakra eltávolítja a sárga árnyalatokat, így a fogak fehérsége jelentősen javul.

 

 

 

Kérdésed van? Válaszolunk

Használhatom a fogfehérítő csíkokat, ha terhes vagyok vagy szoptatok?

Minden terhesség teljesen más lehet, ezért mindig azt javasoljuk, hogy konzultálj az orvosoddal vagy szülésznőddel az esetleges egészségügyi problémákról, mielőtt a Hello Coco termékeket használnád. Itt található a fog fehérítő csíkok összetevőinek teljes listája, amelyeket megmutathatsz az orvosodnak: Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, PhthalImidoperoxyca proic Acid (PAP), Cellulose gum, Carbomer, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Menthol, PVP, Souium Chloride, Chamomilla Recutita(Matricaria) Flower Extract, Charcoal Powder, Hydroxyapatite, Potassium Citrate

Használhatom a csíkokat, ha foghéjat, hidakat vagy csatlakoztatott fogakkal rendelkezem?

A foghéjat, implantátumokat vagy hidakat nem fehérítésre tervezték, és más gondoskodást igényelnek, szakembertől. A PAP fehérítő összetétele a természetes fogak foltjainak oxidálására szolgál, de segíthet a környező fogakat ugyanabban az árnyékban tartani, mint a fogorvos által kezeltek. Mindig azt javasoljuk, hogy konzultálj fogorvosoddal használat előtt, hogy megbizonyosodj arról, hogy ez megfelelő termék lesz-e számodra.

Okoznak a fogfehérítő csíkok fogérzékenységet?

A PAP fehérítőcsíkjaink aktív fehér alkotóelemet tartalmaznak, amely nem okoz érzékenységet, és nem károsítja a zománcot. Fehérítéskor a PAP csak a fogvédő rétegek károsodása nélkül képes hatni a fogakon lévő foltokra. A meglévő érzékenység segítése érdekében létrehoztunk egy PAP képletet egy erős, deszenzibilizáló szerrel, amelyet kálium-citrátnak hívnak.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
Vissza a boltba